Asfaltsdjungelns Indianer

Minipysning i Stockholm | november 7, 2007

En nybildad indianstam från Stockholms södra trakter gick på stadsjeepsjakt natten till tisdag (6/11) och pyste luften ur 5 jeepar på Söder. Det var inte så många som vi hoppats på men vi ska pysa fler så fort vi kan!


Publicerat i Pysningar, Stockholm

20 kommentarer »

 1. Så duktiga ni är. Nu har ni lyckats öka på utsläppen ännu en gång. Bra jobbat…

  Kommentar av Lakrits — november 7, 2007 @ 1:04 e m

 2. Lyft blicken från asfalten och bildäcken och försök förstå innebörden av begreppet ”långsiktigt”.

  Du tror att det enda aktionerna gör är att framkalla mer utsläpp, eftersom fler verkstadsbilar rullar?
  Du kanske också tror att offren för pysningarna över lag är lika tjurskalliga som som du, och hämnas genom mer trafik och tyngre bilar.

  Att äga en SUV i stan har onekligen blivit mer riskabelt, allt fler får lära sig läxan.
  Detta menar jag kommer påverka stadsjeepsförsäljningen negativt. Annat vore väl konstigt?

  Kommentar av Otto — november 7, 2007 @ 9:17 e m

 3. Vilket nonsens! Lakrits är på helt rätt spår, eller på rätt förbifart kanske man ska säga. Ni indianer (eller åsyftar ni egentligen amerikansk ursprungsbefolkning? Som alla vet så är ju ordet indianer från början menat att användas om indier) har uppenbarligen inte förstått konstruktionen hos moderna automobiler. De släpper icke ut asgaser! De fångar upp avgaser som görs om till bensin i tanken och när sedan tanken är full så åker man och säljer bensinen till en ESSO-mack – till god förtjänst kan jag tillägga. Upphör omedelbart med er samhällsfientliga verksamhet!

  Kommentar av Chris De Fjellné — november 7, 2007 @ 11:49 e m

 4. Alltid något iallafall! 🙂
  Nu jävlar räddar vi världen tillsammans!!!

  Kommentar av Hummerjägaren — november 8, 2007 @ 11:17 f m

 5. Er lilla kamp går inget vidare, fler och fler SUVar säljs, och det enda ni kan göra åt det är att titta på. Ni tror väl ändå inte på allvar att era idiotiska tilltag gör något positivt för miljön? Isåfall är ni dummare än jag trodde…

  Som tidigare sagts, ni bidrar bara till ÖKADE utsläpp, lika bra att ni inser det. Fast det är ju inte utsläppen ni bryr er om. Det är bara personerna som äger en viss sorts bilar som ni inte tycker om…

  Kommentar av Lakrits — november 8, 2007 @ 7:31 e m

 6. En bärgningsbil som drar 2-3 ton bil släpper ut lite avgaser.

  Kommentar av mmjepp — november 9, 2007 @ 12:58 f m

 7. lakrits när ska du sluta med dina fördomsfulla antaganden att det är personerna i sej vi inte gillar? jag känner flera SUVägare som jag inte har det minsta emot som person men deras bilval tycker jag är löjligt och idiotiskt och det har dom fått veta. några av dom har tillochmed ändrat åsikt om SUVar och bestämt sej för att deras nästa bilval inte kommer vara en SUV!

  för sakens skull kan jag nämna att mitt eget kött och blod äger SUV. Min käre farbror bor i stockholm och har en av de största bilarna man kan tänka sej.vet inte säkert om jag lyckats omvandla honom från SUV-tänkandet än, han är en liten materialist men underbar för det. Jag försöker inte påstå att hans SUV är mer rätt än nån annans tvärtom hans är nog en av de värre SUVarna i landet. kommer inte ihåg modellen men jag tror de är en toyota nånting som är helt apstor! tipps till stockholmsstammarna föresten sikta på djursholm där finns det en och annan SUV.

  hursomhällst det jag menar är att min farbror och många SUVägare med honom är HELT underbara människor men det gör inte deras bil miljövänligare! Han är ingen miljöhatare tvärtom han älskar miljön och går ofta på fjällsvandringar och liknande men han verkar inte ha förstått att hans SUV förstör miljön som han har så kär. en pysning och ett brev kanske skulle hjälpa honom vakna och förstå? Det är DET indianerna handlar om! att få folk att förstå att deras bil är en miljöfara!alla har uppenbarligen inte förstått det än.

  Kommentar av tomtefar — november 9, 2007 @ 8:14 f m

 8. Jag tycker ni ska lufta rapparen Petters SUV. I en av sina låtar förhärligar han ägandet av SUV, dess höga bränsleförbrukning och onödigt bling. Är det verkligen låtar om stora bilar vi vill den uppväxande generationen ska lyssna på?

  Kommentar av Stefan — november 9, 2007 @ 11:03 f m

 9. Bra jobbat! Det finns allt för många SUVar på Rörstrandsgatan i Vasastan har jag noterat. På Rålambshovsvägen i Marieberg/Fredhäll också.

  Att inte tro att denna typ av aktioner leder till minskade utsläpp är naivt – självklart gör det det! Färre bilar av denna typ kommer att säljas med tiden, och det gör skillnad! Självklart kommer några tjurskalliga ägare att fortsätta brumma runt i sina monsterbilar, men förhoppningsvis är de försvinnande få. Ju mer snacket går angående dessa aktioner desto bättre – folk har inte tid med punkteringar i denna stressade stad.

  Jag håller på er Asfaltsindianer! Tycker ni gör ett kanonjobb! (Själv har jag tyvärr inte nerver nog att göra liknande aktioner.)

  Kommentar av Elin — november 11, 2007 @ 7:51 e m

 10. Till Lakrits:

  Låt oss för en gångsskull säga att om vi släpper ut mer koldioxid när vi tömmer bilar, vad säger du då om att det uppmärsammas i medier att världen värms? Jag menar, om det står i tidningen att folk kämpar för att minska utsläppen, tror du inte att folk börjar tänka till? ”Aha, någon gör faktiskt något, det är ju bra. Då kan ju faktiskt jag också göra det”. Eller? Som Otto sa, tänk långsiktigt för en gångs skull.

  Kommentar av Växjöindian — november 12, 2007 @ 11:14 f m

 11. Ni har mina sympatier! Själv blir jag mer och mer äcklad av att se SUV:ar. Som någon skrev i ett tidigare inlägg så är SUV-ägarna oerhört egoistiska och skiter t.o.m. i sina egna barn (och kommande generationer) som måste ta skiten . Jag kan inte låta bli att småle när jag ser en ”fet” SUV med jättefälgar komma åkandes. Det känns som den typen av människa aldrig växt ur sandlådan. Dessa människor borde klassas som förståndshandikappade!

  Jag tror helt klart att ni kommer att få mer och mer sympati i takt med att gemene man inser vad vi människor håller på med. Det är bara en tidsfråga innan folk kommer att börja spotta på SUV:ar.

  Keep up the good work! Om ni inte vill skära hål i däck kan ni alltid trycka in en banan eller två i avgasröret/-rören… 🙂

  Stolt ägare av Toyota Yaris 1.0 (klarar NÄSTAN kraven som miljöbil) 🙂

  Kommentar av Grön höger-kille — november 12, 2007 @ 3:28 e m

 12. Växjöindian.
  Med ditt resonemang kan man altså lika gärna hälla olja och kemikalier i havet och säga att man gör det för miljöns bästa?

  Smart tänkt… Eller inte.

  Kommentar av Lakrits — november 13, 2007 @ 1:14 e m

 13. grön ”höger” kille.

  Att du har fördommar mot andra människor märks tydligt. Fördommar fördummar som du vet. Lycka till med livet.

  Kommentar av Lakrits — november 13, 2007 @ 2:11 e m

 14. lite lustigt att de som beskyller indianerna för att vara en ursäkt för klasskampen sätter situationstecken runt ”höger”. det förefaller som om lakrits inte vill inse att det faktiskt finns de från de högre klasserna som bryr sej om miljön också? jo lakrits det går att tycka moderaterna är bra och ändå vilja spara lite planet till kommande generationer också. bara för att du är både höger och klimatförnekare betyder inte det att alla som är höger förnekar nogåt dom lever i varje dag. läs mitt inlägg under ”39 i stockholm”, och fundera på vad sanolikheten är att vi under de senaste 12 åren har haft de 11 varmaste åren sen 1850 är en slump? räkna lite på dom oddsen och fundera sen på hur mycket pengar du skulle vilja sätta på den hästen!

  Kommentar av humandemokraten — november 14, 2007 @ 4:00 e m

 15. Gääääsp, var du färdig där??? Att jordens medeltemperatur inte är statisk torde inte vara något nytt för de flesta antar jag???

  Kommentar av Lakrits — november 15, 2007 @ 12:03 e m

 16. Jag ser att mina kommentarer plockas bort. Jag kan bara säga automatkamera uppmonterad,bilen apterad, allting annat laddat och klart.Ps kollade med lasersiktet, jag kommer att pricka vad jag behöver.Ps jag har 5 m till min bil. Sedan kommer jag ut personligen, jag har alltid gillat sushi.

  Kommentar av Peter — november 23, 2007 @ 10:52 e m

 17. Vi bör starta SUV kommandot, börja punktera nya dyra miljöbilar. Låt säga 1 suv= 5 miljöbilar. Ju mera suvar dom punkterar ju mera miljöbilar punkterar vi. Hääääärligt.Sen får vi se vem som vinner, alla förlorar vi tyvärr, men such life !!!

  Kommentar av Peter — november 23, 2007 @ 10:56 e m

 18. Till Peter

  Ja min lille vän, när argumeneten tar slut visar sig bara en förfärande tom och intelligensbefriad hjärna

  Kommentar av bynke — november 28, 2007 @ 6:48 e m

 19. Till Peter!

  Varför så aggressiv? Erkänn att dessa pysningar har fått dig att fundera lite grann över ditt bilval. Även en fullblodsegoist som du har nog spår av intelligens om man söker noga..

  P.S
  I fängelset får du nog nöja dig med att se dina kära SUV:ar på bild..

  Kommentar av Proletär i överklassen — november 28, 2007 @ 7:03 e m

 20. Peter > Ja du…det lär ju bli verklighet…dröm vidare.

  Bra jobbat indianer.

  Kommentar av Fotball hooligan — december 14, 2007 @ 1:46 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: