Asfaltsdjungelns Indianer

Dubbla facebook-grupper | oktober 22, 2007

Det finns inte bara en, men två (!) Facebook-grupper till stöd för Asfaltsdjungelns Indianer.

Du hittar dem här:

Asfaltsdjungelns Indianer

Asfaltsdjungelns Indianer – supporterklubben

Varför inte gå med i båda?


Publicerat i Allmänt

44 kommentarer »

 1. Jäkla anarkister, det är vad ni är. Min moped låter ni bli. Fortsätt och krama era gulliga trä men respektera äganderätten

  Kommentar av Henke — oktober 22, 2007 @ 8:50 e m

 2. om äganderätten hotar allas gemensamma framtid så hotar jag äganderätten.

  Kommentar av tilligirl — oktober 23, 2007 @ 2:44 f m

 3. Så sant, så sant…

  Kommentar av Xolotl — oktober 23, 2007 @ 11:19 f m

 4. Jäkla miljöterrorister, det är vad ni är. Ge fan i era SUV-ar och ge fan i Indianerna, de som försöker göra något åt klimathotet. Respektera kommande generationers rätt till ett drägligt liv på planeten!

  Kommentar av Sympindian — oktober 23, 2007 @ 3:46 e m

 5. Håller med Sympindian till 900%! Miljöterrorister är vad ni är! Ni ska vara glada för att vi försöker få er att vakna upp för ert eget bästa era jävla fanskap till människor.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 23, 2007 @ 9:53 e m

 6. En grej till…tänk på alla pälshbutiksägare. De slutade till sist på grund av alla attacker från djurrättsaktivisterna (som kanske är lite väl radikala ibland när dom välter gravstenar m.m.) men många av dessa pälsbutiksägare har slutat sälja päls eftersom trycket blev för stort och allmänheten inte tyckte att det var ok. Förhoppningsvis blir det så med SUVvar i storstäderna, att folk helt enkelt inte vågar köpa en ny suv utan satsar på något miljövänligare istället. Alltid tråkigt när detta måste uppstå, men i detta fallet…i denna historiska kamp mot utsläppen och kampen för vår överlevnad så är det absolut nödvändigt. Alla ni SUV-ägare..jag ber er…öppna ögonen och sluta vara så jävla blinda. Ni vet att det ni gör är fel. Gör något åt saken istället så blir alla nöjda, inklusive er själva.

  Ni måste föstå att bilindustrin tillsammans med oljeindustrin lurat oss totalt och att civil olydnad i detta fall är otroligt nödvändigt eftersom bilindustrin misslyckats så miserabelt. Varför finns det inte EN ENDA SUV-modell idag till exempel som går på biogasdrift, eller etanol?? Varför kände knappt folk i Sverige till att volvo biogasbilar existerade tills att dom berättade att dom skulle lägga ner produktionen av biogasbilar? Biogasdrift kan ju produceras var som helst i världen och gör oss därför oberoende från oljekarteller. De hade dessutom t.ex. kunnat ge oss elbilar idag med bra räckvidd och lastmöjligheter som vi laddar med solceller på våra tak om det inte hade varit för den otroliga girighet som finns där ute som måste stoppas. Vår överlevnad är helt enkelt inte till salu.

  När jag själv köpte etanolbil 2004 så trodde jag verkligen att folk i Sverige skulle inspireras och köpa en själva, eller iallafall begära miljövänligare alternativ. Istället blev folk misstänksamma, avundsjuka eller helt enkelt hånade mig. Jag hade ingen aning att folk var så otroligt korkade i denna fråga, att folk inte förstod hur jävla viktigt det är att vi kommer ifrån bensin och diesel, och att möjligheterna för ombyte finns idag och har funnits i flera år!

  Nu är dock min bil såld och jag reser enbart kollektivt, till 95% med tåg (resten buss, kanske händer att jag blir hämtad vid stationen från morsans etanolbil dock några gånger per år (typ 7 km fram och tillbaka). Om jag nu skaffar mig en bil i framtiden ska den fanemej kunna tankas med el producerad hemifrån (från en vindsnurra eller solceller) och på så sätt vara fri från oljebolagens blodiga händer. Möjligtvis biogas så länge inte bensinbolagen tar över den också. Jag är stolt över att jag åker kollektivt och inte äger en SUV. Jag är stolt över att kunna följa denna utveckling som indianerna satt igång, och jag hoppas att ni andra som gör er insats för miljön också känner er stolta för det ska ni banne mig vara.

  För mig är SUV inte en fråga om status. Det är en fråga om korkad och desperat narcissism.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 23, 2007 @ 10:37 e m

 7. En sista grej…idag finns det iallafall 72 000 etanolbilar i Sverige så nån påverkan kanske jag gjorde. Nu tänker ni att etanol är skit…men nog är den bättre än bensin och diesel och i och med att man kan tillverka den från restprodukter som t.ex. vid whiskyframställning i skottland så måste man ändå se det som ett accepterat övergångsbränsle. Dessutom kan man idag använda svampar för att framställa etanol från trädkvistar och annan typ av cellulosa.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 23, 2007 @ 11:05 e m

 8. måste bara få skänka en aplåd och kanske höja en skål för det inlägget hummerjägaren. Djupgående förklaring för alla idioter som uppenbarligen inte fattat nånting än.. kärlek och respekt till dej!

  Kommentar av humandemokraten — oktober 24, 2007 @ 1:20 f m

 9. Suck… Räcker det inte med att du nu gör ”rätt” hummerägaren, kan inte alla få sköta sig själva istället. Herregud, jag vet iaf att så länge jag har råd och lever som jag gör nu, kommer jag alltid köpa en SUV när jag köper en ny bil. Dels för att det är bekvämt, och dels för att det stör såna jävlar som du. Tror jag inte är den enda som tänker på det här sättet. Gör något vettigt med din lediga tid istället.

  Såg en annons i tidningen idag, en ny hummer är till försäljning anpassad efter EUs regler och direktiv, drar endast 16,9L/100km. Får man väl ändå säga vara ok?

  Kommentar av bernt — oktober 24, 2007 @ 7:10 f m

 10. Vill bara påpeka att etanol inte är något miljöbränsle. För det första har etanol blivit anklagad för hutlösa skövlingar av regnskog i Latinamerika då man röjer mark för att odla grödor till etanolproduktion. När regnskog skövlas frigörs också stora mängder koldioxid som skogen förvarar. Om all regnskog utplånas idag så släpps 34 MILJARDER TON koldioxid upp i atmosfären.

  För det andra så har etanolproduktionen lett till höjda matpriser och sämre matutbud för fattiga människor. i Mexiko utlystes stora demonstrationer då matpriserna höjdes med 10 % i januari 2007 efter George W Bush uttalande om USA:s satsningar på etanol till 2017. Vad odlingsbar mark användas till enligt er? Mat eller drivmedel till bilar?

  För det tredje är det naivt att tro att etanol kommer ersätta dagens bensinsamhälle, mycket på grund av att bensinen som bränsle är såpass utbredd i samhället. Samtidigt har väldigt få råd att köpa en etanolbil eller konvertera sin gamla till etanol. Det helt enkelt bil- och oljebolagen som bestämmer när oljan ska bort och som det ser ut idag kommer det att dröja om 100 år eller mer. Money, money… ni vet jag menar.

  Vad som krävs är politiska beslut som tvingar till en omställning. Så länge detta inte sker så kommer folk att kör sina flygresor till Thailand, köra SUVar eller tjacka hamburgare. Så sätt igång och tryck på politikerna. Det är vad som krävs för att rädda planeten!

  PS.
  Fortsätt punka SUV-däck Asfaltsindianer och hummerjägare! Ni är hjältar, oavsett vad man säger om er. Morgondagens ofödda kommer att tacka er för vad ni gör!

  Kommentar av Sympindian — oktober 24, 2007 @ 10:32 f m

 11. Hummerjägaren skriver:
  För mig är SUV inte en fråga om status.

  Instämmer helt. Jag blir djupt bestörd över att se folk att åka dessa mönster trots kännedom om klimathotet. Troligen handlar det om status, ju större bil desuto högre status men i mina ögon tyder det detta på lägre IQ istället. Ju större bil desuto lägre IQ.
  Ni gör ett bra jobb, indianer. Ni kämpar för en bättre miljö. Ni är mina hjältar. Och jag tycker att ni bör heta Miljö hjältar. Jag ser fram emot den dagen då jag slipper att se dessa mönster på gator. Ni har folket bakom er. Lycka till.

  Kommentar av mn — oktober 24, 2007 @ 11:28 f m

 12. Hur fasen kan du påstå att de har folket bakom sig???? Några få procent av svenskarna anser att de gör ett bra jobb och det är tydligen dessa procent som hänger här på sidan och hejar på. Övriga 99% (de normala svenskarna) är för tillfället ambivalenta till om de ska låta barnstrecken fortgå eller om de faktiskt ska bli rädda över att en gruppering tar sig fruktansvärt stora friheter när det gäller ”civil olydnad” (vilket det inte ens är, terrorism kommer nog närmast). Det enda skälet till att ni faktiskt får hållas är för att gemena man faktiskt fortfarande tror att det är för miljöns skull ni vandaliserar omgivningen för hederliga människor, när det väl blir allmänt känt att det bara handlar om en patetisk klasskamp så kommer INGEN längre att stå bakom er, förutom några förvirrade miljöpartister vill säga – de kommer alltid finnas och förmodligen även alltid vara lika lättlurade.
  Transportsektorn står globalt sett för en hyfsat liten aktör vad gäller CO2utsläpp (14%) och privattransporterna i sig för en försvinnande liten del av dessa utsläpp. Sverige personbilspark blir en än mindre källa till utsläpp och även om man gör rätt i att städa den egna gården innan man klagar på grannarna så borde till och med ni förstå det absurda i att angripa SUVar (som ni tydligen inte ens själva vet vad det är) i Sveriges städer. Men, då INGEN forskargrupp ännu lyckats bevisa att CO2utsläpp har något att göra med uppvärmningen så finns det inget skäl att ens städa på den egna gården.

  Tur för er kanske att människan i sin natur är rädd och att miljö är på modet.

  Save the planet, kill yourself.

  Kommentar av Xolotl — oktober 24, 2007 @ 2:14 e m

 13. Sympindian, håller med dig om att etanol kan ställa till med ett jävla helvete…men du ska inte glömma att det finns alternativ för att producera etanol. Bensinbolagen köper in den sämsta sortens etanol. Det är dock inte sant att dom röjer regnskog för etanolen. Den odlas på ställen i Brasilien där regnskog inte trivs…som vid sockerrörsplantagen i de södra delarna av Brasilien. Men jag håller med dig till stor del, produktionen borde skötas på ett mycket mer ekologiskt sätt.

  Om jag styrde Sverige så skulle jag skänka ut solcellspaneler till Svenska folket för de 100 miljarder vi gjorde i vinst för förra året och sen tvinga volvo och saab att satsa på plug-in hybridbilar som har en räckvidd på 5-10 mil med ren el och därefter biogas eller DME som bränsle och som därmed ger otroligt långräckvidd. (extra batterier finns i bilarna som ger ett grymt bra tillskott i räckvidden) Idag finns snubbar i Kalifornien som konverterar sina Toyota Prius bilar till plug-in hybrider. Kostar runt 4000 dollar, blir runt 26 000 spänn. Dom får därmed en räckvidd på över 1600 mil på en 60 liters tank med soppa! Jag har länkar och uppgifter som vill veta mer om detta. Fatta då om soppan är av andra generationens etanol (inte den från brasilien utan den som görs i Sverige och som tillverkas av vanliga jävla trädgrenar) eller av biogas från herr Jönsson ute på landet. Då har man ju den räckvidden som fattas i dagens etanol och biogasbilar! Halleluja!

  Ni suv-ägare måste fatta att ni måste begära detta hos er lokala bilhandlare för att detta ska bli verklighet och under tiden så måste ni bojkotta dom där jävla XC-90 monstrena och Co.
  J
  onathan: -Ibland måste man ställa upp för andra och göra sådant som är jobbigt.
  Skorpan: -Varför då?
  Jonathan: -För annars är man ingen människa, utan bara en liten lort.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 24, 2007 @ 5:21 e m

 14. Xolotl kan du ta och läsa på eller? Vi vandaliserar inte, vi SLÄPPER UT luft från vanliga jävla däck! Fan gå och köp tryckluft på burk vid närmsta jävla mack så kan du köra din SUV sen. Men förstå att det finns många svenskar som blir äcklade av er arrogans för oss andra.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 24, 2007 @ 5:34 e m

 15. Haha, patetiska miljöterrorist-SUVägare. Alla jag pratat med tycker Indianerna gör ett bra jobb. Sluta grina om er ”privata egendom” och rannsaka er själva!

  Kommentar av arbetare — oktober 24, 2007 @ 6:30 e m

 16. Tänk på barnen!

  Vi är en familj med två små barn och jag tänker ständigt på vilken tragedi det skulle vara att krocka med en stadsjeep med vår lilla bil. Jag kan förstå att man köper en jeep om man bor i typ lappland men fan inte i en storstad. I mina ögon är stadsjeepsägare en grupp jävligt stora egoister och de ska bekämpas!!

  Fortsätt kampen ni modiga indianer!!!

  Kommentar av DP — oktober 24, 2007 @ 7:44 e m

 17. hej.
  funderade bara på om ni anser att ni är en organisation som ägnar sig åt civil olydnad eller ej? om ja, varför går ni inte ut med namn? om nej, vad anser ni att ni gör?

  Kommentar av louise — oktober 24, 2007 @ 10:25 e m

 18. Jag vat vad vi gör.

  Eftersom Indianerna skriver ut hur många bilar dom punkterar varje gång, så kan vi hur lätt som hellst gå ut med att för varje punkterad bil så dumpar vi 1 liter spillolja i havet. för att dom ska veta att det är sant så kan vi filma det och skicka filmen till arbetar tidningen aftonbladet.

  Detta är ett skit enkelt sätt att få slut på deras dumheter om dom gör det för miljön. problemet är bara om dom punkterar bilar föra tt dom är avundsjuka komunistsvin då hjälper inte denna aktion.

  Kommentar av Pq — oktober 24, 2007 @ 10:57 e m

 19. opps fel formum skulle varigt hos cowboyerna

  Kommentar av Pq — oktober 24, 2007 @ 10:57 e m

 20. Klimatet på väg mot total kollaps inom 100 år

  En ny studie varnar för att medeltemperaturen på jorden stiger snabbare än väntat. Enligt FN:s klimatpanel IPCC kommer medeltemperaturen troligtvis stiga med mellan 1,8 och 4 grader de närmaste hundra åren, men nu räknas värsta nivån upp. Det kan det bli så mycket som 6,4 grader varmare de närmaste hundra åren. Detta beror på att forskarna nu har upptäckt att naturen inte längre förmår ta upp koldioxidutsläppen i lika stor utsträckning som tidigare. Siffran har sjunkit från 57 procent till 55 och försvagningen har skett under 2000-talet, detta innebär att koldioxidhalten kommer att öka i en snabbare takt ät tidigare förväntat. Resultatet var helt oväntat. Först i slutet av detta sekel hade vi förväntat oss att se denna försvagning säger Corinne Le Quéré, en av forskarna bakom studien.

  Vad det skulle innebära är att vi får den högsta temperaturen på 254 miljoner år. Och vad hände den gången? Jo Det mesta av jordens liv försvann. Vi pratar inte längre om en havshöjning på 6 meter och kraftigt förändrat klimat, vi pratar helt plötsligt om att världen som vi känner den inom 100 år skulle bli så kraftig förändrad att den inte längre kan uppehålla liv. Inom kanske 50 år är hälften av alla växt och djurarter utrotade eller på väg mot utrotning. Vattennivån kan redan vara 3-4 meter högre. Vi har garanterat några miljoner klimatflyktingar som vill in till Sverige och andra länder som klarar sig lite bättre.

  Så vad händer för att motverka detta? Ja inte mycket. Globalt sett ökar utsläppen från alla sektorer. Mer olja och kol förbränns vilket leder till större utsläpp. Den totala biomassan som kan ta upp kol minskar. Köttindustrin ökar sina utsläpp på grund av ökad efterfrågan på kött. Den senaste forskningen, som visar att polarisarna smälter cirka tre gånger snabbare än vad som beräknats i worst-case-scenarierna i de tidigare datormodellerna. Detta innebär att is som reflekterar omkring 80 procent av det inkommande solljuset blir vatten istället. Vatten absorberar i stället cirka 95 procent. Kanske innebär de senaste årens accelererade avsmältning att vi passerat den “tipping point” där den globala uppvärmningen börjar förstärka sig själv så att den inte längre är möjlig att stoppa.

  Kommentar av Tom Andersson — oktober 25, 2007 @ 12:46 f m

 21. Hummerjägaren:
  Det tycks som om du själv har en hel del läsning att göra. Ett bildäck som stått på fälgen en längre tid (ett par dygn) har med största sannolikhet fått kordbrott (korden är de lager med textil och stål i däcken som ser till att de faktiskt håller). När en 2-3 ton tung bil belastar däcken med fälgkanterna mår däcket helt enkelt inte bra.
  Att köra vidare med dessa däck är ungefär lika smart som att spela rysk roulette, däcken kan hålla i en månad eller i två år. Det visar sig när det exploderar hur länge det gick att köra.
  Det jag blir äcklad av är ER arrogans för OSS andra.

  Och nej, jag vill fan inte gå till någon mack bara för att någon respektlös jävla idiot gjort åverkan på MIN bil! Varför ska jag slänga ut MINA pengar och MIN tid på dina pojkstreck??

  Jag är benägen att hålla med Pq ovan, en liter skitig olja direkt i havet för varje bil ni pyser så har ni i vart fall inget att skylla vandalismen på i framtiden.

  Kommentar av Xolotl — oktober 25, 2007 @ 3:41 e m

 22. Jag har ingen bil men är lika glad för det.

  Kommentar av Max — oktober 25, 2007 @ 7:00 e m

 23. Till Xolot

  Snacka om arrogans
  Jag blir äcklad av SUV ägarnas arrogans mot OSS andra och mot miljön.
  Ni bidrar med era större koloxid utläpp till att förgifta den miljö vi alla delar på. Det kallar jag arrogans…..
  Ni utgör en större fara för andra medtrafikanter, cyklister och fotgängare vid en ev krock.
  Det kallar jag arrogans….
  Och du gnäller för några stackars däck, var snäll och vidga dina vyer, skaffa en bil som är gjord för stadstrafik, en SUV passar där den hör hemma, nämligen i dåliga terrängförhållanden.
  Bynke

  Kommentar av bynke — oktober 25, 2007 @ 10:12 e m

 24. Jag sympatiserar med Indianerna. Bor på landet och har inte möjlighet att dra mitt strå till stacken och desarmera löjliga SUV;ar fast jag gärna skulle vilja. Kommer dock att köpa ett Rosa Band för varje SUV som ligger platt i kommande helg. Med tanke på de vårdslösa kommentarerna från SUV-ägare ovan så behövs verkligen upplysning om bilarnas miljöpåverkan och inte minst deras risk för ansvarstagande småbilsägare vid en eventuell krock.

  Egoismen är materialiserad.

  Pyyyyys väl

  CarpeDiem

  Kommentar av CarpeDiem — oktober 25, 2007 @ 11:27 e m

 25. Ok Xolotl, vi ska ta och kanske fundera på om vi kan lägga träklossar under bilarna…så att när dom väl blir pysta så skadas inte korden. Som sagt vi vill undvika permanent skada på bilarna och endast irritera SUV-ägarna och samtidigt ge dom en tankeställare.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 26, 2007 @ 9:54 f m

 26. Vi borde ha nån alliansgrupp som går och planterar träd lite varstans i Sverige. Låter kanske lite fånigt, men träd äter upp en hel del koldioxid. Det ser man tydligt på våren runt om i världen då fotosyntesen sker på de flesta platser i världen i och med att blad utvecklas och börjar ta in koldioxid. Man ser en markant minskning av koldioxidhalten i atmosfären som sedan går upp vid hösten då de sista löven fallit. Det är bland annat därför vi får mer extremväder på vintrarna i Sverige.

  Jag skulle vilja se att Asfaltdjungelns indianer blir en riktig svensk folkrörelse där alla är välkomna att delta och visa sympatier, trots partifärg, men med ett seriöst mål: att stoppa klimatkaoset.

  Ha det fint allihopa!

  Mvh Hummerjägaren

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 26, 2007 @ 10:19 f m

 27. Jag kan ju själv nämna att jag är rätt rödgrön som de flesta kanske förstått…men om en centersnubbe eller folkpartist vill stötta indianerna så vill jag inte hindra honom, utan istället välkomna honom till att ha gjort ett mycket klokt val.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 26, 2007 @ 10:38 f m

 28. Bynke:
  Det är ju för f*n som att tala inför döva,
  En SUV utgör en MINDRE fara vid kollision med fotgängare och cyklister, frontalkollision med en annan mindre bil blir självklart till SUVens fördel men även här är det minimala skillnader.

  SUV står för övrigt för Sports Utility Vehicle så varför du vill slänga ut den i dåliga terrängförhållanden vet jag inte. Vissa av dem (Hummer, Jeep, Land Rover mfl) är verkligen byggda för terrängkörning men majoriteten är det inte. Det är bilar som OFTAST är lite större och tyngre än normala personbilar men för den stora massan SUVar så ligger utsläppsnivåerna på helt normala familjebilsnivåer.

  Poängen är dock att det finns inget som rättfärdigar ert sabotage på hederliga människors egendom, varför ska någon behöva kasta bort 1-2 timmars jobb och i värsta fall dessutom 8-16.000 bara för att du vill kämpa i miljölögnens tecken?

  Dagens vettiga läsning för er alla IPCC anhängare som inte kan tänka själva:
  http://www.sourze.se/Al_Gore_är_en_cynisk_lögnare_10612777.asp

  Kommentar av Xolotl — oktober 26, 2007 @ 11:39 f m

 29. Ytterligare ett tillägg till vandalismaspekten.

  Tillvägagångsättet att sakta pysa ut luften med småsten innebär att det tar 1-5 timmar eller mer innan luften är borta. Skulle småbarnsmamman som akut måste köra till sjukhuset med tvillingarna ta bilen direkt efter er aktion och frontalkrocka pga lågt lufttryck och därmed gravt undersatta väghållningsegenskaper- tar ni ert ansvar även då????

  Kommentar av Xolotl — oktober 26, 2007 @ 11:51 f m

 30. Xolotl
  Förvänta dig inget annat än de ogenomtänkta standardsvaren du får från människor som inte har förmågan att se konsekvenserna av sitt handlande. De tror faktiskt på riktigt att de verkligen gör något gott för miljön, hur dumt det än låter för oss vanliga människor så låter det vettigt i deras förvirrade hjärnor.

  /Johan

  Kommentar av Johan — oktober 26, 2007 @ 2:01 e m

 31. Xolotl har du nå bättre förslag på hur man gör för att stoppa folk från att köra SUVvar?

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 26, 2007 @ 2:29 e m

 32. Hummerjägaren.

  Jag har ett förslag. Låt folk köra de fordon de vill och behöver. Vill de köra en gammal stinkande volvo som släpper ut tredubbelt så mycket koldioxid som en modern SUV så låt dom göra det, vilket ni uppenbarligen gör av ren okunskap och ovilja att se ett steg längre än ert eget välbefinnande. För visst handlar det inte om miljön när ni förstör andras egendom? Det handlar ju bara om en känsla av revolution mot det etablerate samhället och alla andra floskler…

  Kommentar av Johan — oktober 26, 2007 @ 8:52 e m

 33. Xolot

  Du talat mot sunt förnuft
  ”En SUV utgör en MINDRE fara vid kollision med fotgängare och cyklister, frontalkollision med en annan mindre bil blir självklart till SUVens fördel men även här är det minimala skillnader.”

  Tror du på fullt allvar att en stor jeep skulle skada en fotgängare eller cyklist mindre än ex en liten Fiesta eller Smart. Låt en större SUV och en liten småbil köra in i en vägg i 50 km hastighet så ser man skillnad. Om en mindre person el ett litet barn skulle råka bli påkörd av en jeep så träffar bilens front personens bröstkorg och huvud, vilket inte är fallet vid en kollision med en bil med mycket lägre huv. Och det är ju en viss skillnad i vikt på bilarna.
  När det gäller utsläppen så släpper SUVar generellt ut mer avgaser än mindre bilar och miljöbilar
  Dina argument håller inte

  bynke

  Kommentar av bynke — oktober 26, 2007 @ 10:12 e m

 34. Ni ljuger lika bra som nazisterna. Och har samma faschistiska tendenser också. Smarta människor enligt er tydligen…

  Kommentar av Cowboy — oktober 27, 2007 @ 6:43 e m

 35. Du syftar förstås på klimatförändrings-förnekarna Cowboy.

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 28, 2007 @ 4:00 f m

 36. Bynke:
  Tror du på fullaste allvar att det spelar roll huruvida bilen väger 1.300 kg (Fiesta) eller 2.600 (escalade) vid en kollision med en fotgängare om 70kg????? En SUV har en slät front som fotgängaren träffar, mao större delen av kroppen blir påkörd samtidigt. Vid en kollision med en småbil bryts först och främst båda benen eftersom det är där lillbilen träffar, efter det slås fotgängaren upp över bilen där huvudet med enorm fart slås mot huven innan kroppen tar den naturliga vägen att rulla över bilen med diverse skador som följd. Så att ja, en SUV är och kommer alltid vara säkrare för fotgängare.

  SUVar släpper ut mer än miljöbilar men många av de SUVar som finns på era listor släpper ut betydligt MINDRE än merparten normala bilar i detta land, Mondeo/V70/9-5 osv är större miljöbovar men men, eftersom ni enbart riktar miljökampen mot överklassen så spelar väl det mindre roll.

  Hummerjägaren:
  Finns du ens på riktigt??

  Kommentar av Xolotl — oktober 29, 2007 @ 9:42 f m

 37. Xotol:

  Och vad tror du händer med kroppen om den träffas av 2600 kg Jeep ??

  Bara en liten skråma förstås ??

  När det gäller utsläppen så släpper SUVar ut generellt sätt mer än andra bilar (inkl miljöbilar). Undantag finns ju ! Och de nämns av någon anledning alltid. Men i stort sett är SUVar miljöbovar och helt överdimensionerade för stadstrafik. Har man tappat allt sinne för proportioner ?
  bynke

  Kommentar av bynke — oktober 29, 2007 @ 8:02 e m

 38. Jag kan anta många former Xolotl…det här är en av många…

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 29, 2007 @ 11:45 e m

 39. Ah, sådär.
  Tackar indianerna för deras kamp. Blev så less på er att jag gick och bytte ut min snåla hyundai santa fe mot en ännu större Cadillac Escalade. Känns skönt, hade det inte varit för era fjanterier hade jag nog nöjt mig med den lilla snåla, men bara för eran brotsliga verksamhet så bytte jag upp mig. Hahaha

  Kommentar av Johan — oktober 30, 2007 @ 9:17 f m

 40. Shit här vi snackar vi mogna klubben!

  (Syftar på Johan)

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 30, 2007 @ 7:54 e m

 41. De gör så, de mogna grabbarna.
  Deras påhittade intyg om att de pga indianerna bytt ner sig till ännu värre bilar är både bedårande och väldigt tydliga indikatorer på deras mentala utvecklingsnivå.

  Resonerar man som Johan har man i regel inte fyllt 17 ännu.

  Kommentar av Otto — oktober 31, 2007 @ 12:56 f m

 42. Pysande av bildäck ger väl kanske inte heller så många vuxenpoäng. Hade varit mer förståligt om det gjordes av 5åringar, de har ju iallafall vett nog att inte försöka skylla på något annat än just bus. Att blanda in miljöfrågan i pysningarna är ju bara löjligt..

  Kommentar av Lakrits — oktober 31, 2007 @ 1:24 e m

 43. Är bara löjligt? Du är en löjlig figur som bidrar till en långsam död för planeten genom att bara skita i allt och leva i en lögn. Personer som dig äcklar mig faktiskt Lakrits. Måste du verkligen vara ett 100% svin mot ett bra engagemang som detta?

  Kommentar av Hummerjägaren — november 1, 2007 @ 9:57 e m

 44. Hummerjägaren. Vet du…. Känslan är önsesidig, haha.

  Kommentar av Lakrits — november 2, 2007 @ 7:28 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: