Asfaltsdjungelns Indianer

17 i Göteborg | oktober 15, 2007

Natten till söndag desarmerade en av Göteborgs stammar 17 stadsjeepar längs de burgna gatorna i Vasastan och Johanneberg.

O Stockholm, where art thou?

In English:

On Sunday night, one of the tribes of Gothenburg disarmed 17 SUVs along the affluent streets of Vasastan and Johannesberg.


Publicerat i Allmänt

6 kommentarer »

 1. KLasskampen går vidare alltså, måste vara förfärligt att det finns folk som tillåts bo på de ”burgna gatorna” medan andra bor i jordhålor…

  Kommentar av SM — oktober 15, 2007 @ 10:40 f m

 2. Hallå, när kommer countern på hemsidan upp? Det lär ju vara 1017 pysta SUV:ar nu, eller?

  Kommentar av Hummerjägaren — oktober 15, 2007 @ 6:24 e m

 3. Upp till kamp!

  Nu fick sig allt de rika, snobbiga borgarkräken på de burgna gatorna en tankeställare. Nu kommer de säkert att börja dra ner på sina inkomster så att vi alla kan få leva i en enda gemensam lycklig fattigdom, köra omkring i våra alldeles förträffligt miljövänliga gamla hederliga skrothögar till bilar och leva på bidrag från…hm, tänkte inte på det.

  Kommentar av Karl — oktober 17, 2007 @ 8:56 f m

 4. Humm… jaja är det inte så att ni bara är avundsjuka på alla som har råd att åka i en riktigt stor och härligt bensin slukande 4×4, och så är det väll så att om ni punkterar någons däck så kommer dom ändå bara köpa ett nytt däck och fortsätta köra eller tror ni kanske att folk kommer att skrota sina bilar bara för att dom har fått punktering?…

  Kommentar av 4x4 for life — oktober 19, 2007 @ 10:40 f m

 5. roligt att folk tror att pysningen beror på avundsjuka! sitter å läser en del på bloggen här och skrattar lite varje gång någon SUV-älskare försökt få fram lite vett i raserin över att folk inte är imponerade över hans miljömånster.

  tycker dock att det är väldigt bra att dom skriver i protest här när dom tycker det är fel. man SKA protestera när man tycker nått är fel! det är det asfaltsindianerna handlar om!
  jag skulle ärligt talat inte köra en SUV om någon gav den till mej och betalade bensinen!
  jag VILL inte bo i en jätte stor lägenhet i sthlms centrum. jag trivs bäst i kollektiv!

  snälla kom och krossa varje materiell ägodel jag har! om det leder till att DU går cyklar eller tar bussen resten av ditt liv så GÄRNA! plundra alla mina saker och skänk dom till rika! nån gång kanske ni också inser att livet är mer än saker. det handlar inte om att äga mest när man dör! mina vänner är min lycka. utan dom är jag inget, men har jag dom behövs inget annat! hade jag bara litat på att ni SUV-ägare skulle byta suven mot en cykel så skulle jag GÄRNA skänka min cykel och alla mina kläder jag skulle ge er namn personnummer adress och bilder bara ni inte skadar mej eller någon av mina vänner! snälla slopa SUVen och inse att lyckan ligger i att förstå sej själv och andra! VAKNA och bli människor istället för miljöförstörande zombies som tror att saker är värt mer än liv! läs gärna en väldigt bra text om materialism som tillsammans med diskussioner och andra texter och medier fått mej att öppna ögonen! http://humandemokraterna.se/index.php?q=node/50

  Kommentar av humandemokraten — oktober 22, 2007 @ 3:55 e m

 6. ps det om att perssonnummer osv. handlar om att många beskyller oss för att vara anonyma fegisar.
  att jag inte vill avslöjja min identitet beror på att jag gillar formen mina armar har just nu. skulle inte gilla dom inslagna i gips.

  Kommentar av humandemokraten — oktober 22, 2007 @ 4:00 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: