Asfaltsdjungelns Indianer

Göteborg andra natten i rad | september 11, 2007

Asfaltsindianerna i Göteborg är riktigt i farten. Natten till tisdag stoppades det mungbönor i över hundra stadsjeepsventiler. Gruppen växer och entusiasmen är på topp. Mer luftning är planerad.

/ Asfaltsdjungelns Indianer Göteborg

Artikel i Göteborgsposten:
”Aktivister luftade bildäck igen”


Publicerat i Göteborg, Pysningar

55 kommentarer »

 1. I morse släppte ni ut luften på min bil. Jag har tre barn (varav en bäbis på 10 mån), min sambo är rörelsehindrad (vilket kräver extra utrymme för benen) och jag driver en caférörelse som innebär att jag måste transportera varor dagligen. I mitt val av bil har jag vägt in många saker – även miljösapekten.

  Två frågor som skulle vara intressanta att få svar på:

  1) Ni hävdar att ni inte släpper ut luften på hantverkares bilar. Varför det? Vi som använder bilen i arbetet – men inte är just hantverkare -har väl samma anledning att slippa råka ut för era aktioner? Eller är det en alldeles för komplex frågeställning i en värld som kanske inte alltid är bara svart eller vit?

  2) Varför går ni inte ut med era medlemmars namn eller utser en taleskvinna eller talesman, som kan besvara frågor och delta i den öppna debatten kring miljön och era aktioner? Er verksamhet är ju inte så olaglig att ni riskerar några allvarligare straff. Eller är det helt enkelt så att ni inte vågar ta risken att utsättas för samma miljörevision kring era egna konsumtionsval som ni utsätter mig för?

  Petur Olafsson, Göteborg

  Kommentar av Petur Olafsson — september 11, 2007 @ 11:48 f m

 2. Hej! Vill gärna komma i kontakt med någon av indianerna från Sundsvall. Min mail ovan.

  Kommentar av Sofia — september 11, 2007 @ 2:48 e m

 3. Japp nu ska här luftas. Dvs alla de gamla skräphögar utan katalysator som öser ut mångdubbelt mer skit i luften än moderna bilar. Vem värnar mest om miljön? Vi ses på p-platserna och luftar så det står härliga till 🙂
  Cheers

  Kommentar av Martin T — september 11, 2007 @ 3:02 e m

 4. Skulle ni kunna säga någt om avd ni vill uppnå. Gå runt och bråka med folk med stadsjeep är förståeligt men ganska okonstruktivt. Har ni nåt budskap? eller är ni bara förklädda ligister?

  Kommentar av davidlenefors — september 11, 2007 @ 5:53 e m

 5. FY fan va korkade ni är, luftade en Hybridbil!!!!! 😀

  Kommentar av FY — september 11, 2007 @ 7:26 e m

 6. Hej,

  Jag ser att ni utger er för att syssla med civil olydnad. Det gör ni inte. Ni sysslar med sabotage. Hade dock gärna sett mer olydnad i era aktioner.

  Civil olydnad handlar om att utmana ett repressivt system genom hårdnackat trots – något ni gör först den dagen ni står kvar och väntar på bilägaren och tar diskussionen, och framför allt straffet.

  Kommentar av s — september 11, 2007 @ 7:40 e m

 7. Hej!

  Jag tror kanske att man kommer att tala ganska gott om er i framtiden, när man fattar hur sjukt det var att folk som hade pengar att välja mellan olika bilar valde en som förstörde klimatet mest.

  Lycka till!
  Pia (http://funderar.wordpress.com)

  Kommentar av funderar — september 11, 2007 @ 9:56 e m

 8. fan vad omoget detta är

  Kommentar av Kurt — september 12, 2007 @ 9:41 f m

 9. många av suvarna uppfyller ULEV II kravet vilket kör dom inte så miljöfarliga som ni hittar på att dom är.

  Kommentar av Kurt — september 12, 2007 @ 9:52 f m

 10. ööö…. mungbönor?

  och varför har ni inte kommenterat brevbet som ligger inne under ”humor”? det som handlar om att gamla bilar släpper ut mer avgasar?

  jag tänker lufta några bilar ikväll, men bara de som tillverkats före 2000

  undras om det kanske blir som så att jag luftar någon av era bilar?

  ge er på de gamla bilarna om ni nu tvunget inte kan hålla fingrarna i styr. och om ni är understimulerade kan jag ge er tips om att det på min arbetsplats inom äldrevården saknas personal, släng in en ansökan i stället för att leka hela nätterna.

  Kommentar av Tobbe P — september 12, 2007 @ 10:12 f m

 11. fattar inte varför ni gömmer er och inte träder fram, just det ja ni gör ju något olagligt, smart. Dessutom är ni stolta också. Gör som http://www.gronabilister.se dom säger vilka dom är. Deras arbeta är så mycket bättre än er. ni indianer har inte fattat något. Tror det är dax att starta upp en rörelse med cowboys och vakta dessa fina suvar. Om ni nu står för der ni gör och tycker det är så rätt, träd fram då, visa vilka ni är och ta en deskution iställer för att smyga omkring på nätterna.

  Kommentar av Kurt — september 12, 2007 @ 10:17 f m

 12. Vår drabbade bil är en normalstor kombi med en modern 2-litersmotor, fast lite extra markfrigång, detta bevisar vilka okunnighet vi tvings bemöta.
  Vet ni hur vi använder vår bil, och vilka behov vi har? Vi kör bara i undantagsfall under veckorna, annars bara till sommarstället där vi behöver bättre framkomlighet. Argumentet att det bara är rika som visar upp sig i stan är vansinnigt onyanserat. Vi är normalinkomsttagare med en bil som kostar under 100 000:-, och ett billigt sommarställe på avfolkningsbygden i inlandet. Naturligtvis har vi lån på detta, och kämpar oss upp till jobbet varje dag, precis som alla andra lönearbetare. Det näst intill komiska i situationen är dessutom att jag arbetar på det företag som är huvudman för all kollektivtrafik i Västra Götaland, och kör av principiella skäl inte bil mer än nödvändigt. Tvärtom, åker familjen mer kollektivt än de flesta. Var mindre kategoriska, tack!

  Kommentar av Ingvar — september 12, 2007 @ 1:06 e m

 13. Patetiska människor, ser ni inte att det drabbar vanligt folk, ni riktar eran frusration åt helt fel håll, ni ska rikta den uppåt mot makteliten, det är dom som har hjärntvättat er att genomföra detta!

  Hoppas det bildas ett medborgargarde som motarbetar er.. Så kan vi få ytterligare en AFA vs fascister/nazister situtaion, yiipiie ALLA vinner på detta!

  Hört talas om mottot DIVDE AND CONQUER ?? ORDER OUT OF CHAOS ?? PROBLEM-REACTION-SOLUTION och ni indianer är en hjärntvättad REACTION i denna ekvation.. Det är exakt så som makteliten vill att ni ska bete er!

  Kommentar av Infokrigaren — september 12, 2007 @ 2:14 e m

 14. Jag har en polare som just fått en 26% löneökning. Kan ni gissa vad han har gjort… Han har köpt en Toyota Aygoo eller hur de stavas. Varför skulle han behöva något större när han bara ska brumma omkring i stan. Han är nästan två meter och inte smal som en pinne direkt men han köpte den ändå.

  Om man nu som honnom förspråkar en ”föryngring” av Sveriges bilpol så kan man ju köp något som inte drar lika mycket som det gamla utan som utnyttjar den nya tekniken till att göra något bättre istället för att dra lika mycket men vara en massa gånger större.

  Kommentar av Axel Hållén — september 12, 2007 @ 2:50 e m

 15. Väx upp !!

  Kommentar av Nisse — september 12, 2007 @ 3:25 e m

 16. Grymt! Fick höra om er idag och ville bara skicka en uppmuntran! Uppskattar det ni gör. Till alla suv-ägare: Köp en cykel och släpp prestigen.

  Såg bland kommentarerna här ovan argument i stil med att ”gamla bilar är riktiga miljöbovar”, men vad ingen överhuvudtaget lyfter fram är hur mycket koldioxid det går att producera en ny bil. Ska man köpa en ny bil som släpper ut mindre avgaser , men som i dess produktion släppt ut mångdubbla mängder?

  Fortsatt lycka till!

  Kommentar av Michael — september 12, 2007 @ 3:43 e m

 17. Alla de läkare som inte kommer fram till sina jobb på morgonen pga saboterade däck på sina välförtjänta bilar, tänker ni på det ens? Patienter som väntar på operation som omkommer pga att kirurgen inte dyker upp? Nej jag tycker ni är ett gäng idioter som borde ägna er åt annat än att sabotera för dem ni avundas, sveriges avundsjuka synd att den finns.

  Jag undrar ibland vad för slags människor ni är? Enda svaret jag kommit fram till är IQ befriade stackars kräk som kommit snett här i livet.

  Häls./ En inom kort ägare av Volvo xc90 V8.

  Kommentar av Bernt — september 12, 2007 @ 4:12 e m

 18. hej. Publicerade ett inlägg tidigare om att jag vill komma i kontakt med någon av ”indianerna” i Sundsvall. Skrev att min mail stod ovan men glömde infoga den. Hoppas att ngn känner sig manad att ta kontakt.
  Tack!

  sofiamandersson@gmail.com

  Kommentar av sofia — september 12, 2007 @ 4:48 e m

 19. Snälla indianer, sluta andas, så vi slipper era utsläpp.

  Kommentar av Kaffepaus — september 12, 2007 @ 7:08 e m

 20. Allvarligt talat, detta är löjligt, har ni inget bättre att göra?? Ställ er utanför t.ex volvo och kräv att dom framställer miljövänligare bilar, istället för att göra livet surt för folk….. vad händer näst då?? sticka hål i köpvattenflaskor???
  //Steffe

  Kommentar av Steffe — september 12, 2007 @ 8:41 e m

 21. Kolla här, motståndsgrupp bildad!
  http://asfaltsdjungelnscowboys.wordpress.com/

  Kommentar av Moteld! — september 12, 2007 @ 9:02 e m

 22. Ibland måste man ta till utomparlamentariska åtgärder, när de som bestämmer inte vågar ta beslut. Stads jeepar har inte i storstäderna att göra, har man problem med sitt ego och måste köra en jeep i staden, får man söka hjälp på annat sätt. Jeepar är gjorda för att köras på svårframkomliga vägar och ej i städer. De är bland de största miljö bovarna bland bilarna, så forsätt att pysa. Skulle någon bli dömd till böter, kan jag hjälpa till med att betala dem. Jag högaktar er pysare.
  Från en gammal kungstorgs ockupant, vi hindrade garaget

  Kommentar av Johan Warfvinge — september 12, 2007 @ 9:16 e m

 23. Hejsan!
  Jag tycker inte det är OK att lufta däck. Men det är HELT klart jäkligt konstigt att det finns så många stadsjeepar och dom flesta i storstäderna. Många av stadsjeeparna har inte rullat på en fin grusväg ens. Några hävdar, bla. ett inslag i P3 i kväll, att en stadsjeep kan behövas när familjen är stor. Upplysning; Opel Zafira och VW Touran finns med Biogasdrift. Nä pys på indianer föresten – då måste till något radikalt Nuuuuuuuuu! /Magnus

  Kommentar av Magnus Miljöinspektör — september 12, 2007 @ 9:23 e m

 24. Bra observation Michael,

  Men, gamla orenade bilar släpper ut ungefär 100 (ett hundra) gånger så mycket föroreningar som en ny bil, (enligt Bil Sweden) så det är nog inte så dumt att köpa nytt trots allt.

  SUV:ar är dessutom mer långlivade än småbilar och behöver därför inte bytas ut så ofta.

  Inte för att ligisterna ska uppmuntras att släppa ut mer luft, men att pysa en gammal bil motsvarar alltså 100 nya. Gör jobbet lite lättare för er?

  Kommentar av SM — september 12, 2007 @ 11:12 e m

 25. Ja vad mer kan man säga en att ni e riktigt korkade som håller på så här…
  Ha ha ha å någon riktig koll på vad som e miljö bil eller inte kan ni ju inte DAX å plugga lite om bilar kanske…
  Men tänk på att när ni håller på så här så blir det inte bättre miljö när en bärgningsbil måste komma å hjälpa till, har ni ens tänkt så långt…
  Å till sist det e dom gamla bilarna som e värst å bönder e inte bättre… Å en vacker dag e det någon som tar fast er å då kan ni ju stå för konsekvensen av vad som kan hända…

  Kommentar av Lotta — september 12, 2007 @ 11:33 e m

 26. Dodge WIPER och SUVARNA ROCKAR FETT….

  Fortsätt tuta å kör så fort de bara går…

  Jätte stolt SUV-ÄGARE

  Kommentar av Lotta — september 12, 2007 @ 11:36 e m

 27. […] Nu är gruppen verksam också i Göteborg. De rapporterar om pysningar från deras blogg. Också GP och Metro har uppmärksammat Asfaltsdjungelns indianer i […]

  Pingback av Asfaltsdjungelns indianer « Slutstadium — september 13, 2007 @ 1:21 f m

 28. Det här är en väldans svår fråga för det verkar ju som ”oskyldiga” (vi är ALLA mer eller mindre skyldiga) blir drabbade. Men å andra sidan måste debatten ni väckt vara tusenfallt mer värdefull än de små problem ni skapar. så… Kör på!!! Men glöm för fasen inte att använda debatteffekten!!

  Kommentar av Alvas pappas blogg — september 13, 2007 @ 1:57 f m

 29. Är det inte slöseri att slänga mat på det sättet som ni gör? (bönorna) Enligt er har väll dom oxå ett liv…..?
  Klipp er å skaffa er ett jobb, sen kan ni kanske börja i rätt ända med problemet. Ammatörer!!!

  Kommentar av paj — september 13, 2007 @ 8:56 f m

 30. Ni ”indianer” är sååå pinsamma!

  Kommentar av ester — september 13, 2007 @ 10:09 f m

 31. Lita bara på att Sveriges Lag är till för vårat eget bästa. Det är VI – vår samlade erfarenhet från 1000-tals år – som skapat våra lagar.

  Ni tycker förstås att ni kommit på nåt mkt smartare. Men säg mig – hur stor är egentligen sannolikheten för detta?
  Sannolikheten är mkt större för att ni kommer se tillbaka om 30år och skämmas ganska rejält. Lite pinsamt sådär.

  Varsågoda – ett medborgerligt tips från lilla mig!

  Kommentar av Per — september 13, 2007 @ 2:12 e m

 32. Lite civilolydnad kan behövas i detta fall. Ni kommer göra skillnad.
  Volvo xc90 V8 kommer snart inte existera i stan

  Kommentar av ken larsson — september 13, 2007 @ 3:32 e m

 33. Strålande, mer myspys. Har idag träffat flera, lixom mej, medelålders herrar som kommer att följa indianernas xempel./zxc.

  Kommentar av jonax — september 13, 2007 @ 11:17 e m

 34. Flera roliga sajter på nätet har dykt upp efter en urspårad möhippa där några som kallar sig miljöindianer fick för sig att rädda jordklotet genom att släppa ut luften ur däcken på ”stadsjeepar” (ett begrepp som inte finns, men de har försökt sig på någon slags definition i alla fall). Hur de kan få ihop det här – rent naturvetenskapligt – vet ingen med bestämdhet.

  Med tiden verkar det här tilltaget ha fått lite ringar på vattnet. Senast har idén återupptagits av vissa vänsterradikaler på västkusten. Som stockholmare är man ju lite luttrad vad gäller chansen att få ha sin bil i fred, oavsett vilken sort det är. Däremot är t ex göteborgare inte lika överseende med att få sin bil angripen. Västkusten har sin livsnerv i fordonsindustrin och det är närmast lika med att trampa deras själ att ge sig på deras bilar!!! Så jag hoppas att ingen SUV-ägare i Göteborg får tag i Pocahontas…

  Hur det än är, kan man inte i miljöns namn ta sig för vad som helst. Det som det här EGENTLIGEN handlar om en slags protest mot upplevd överkonsumtion. De tycker att jag ska färdas solidariskt livsfarligt med dem på cykel eller i en Hyundai Atos istället. Jag har råd att åka relativt säkrare än dem och det är då ingen mänsklig rättighet.

  Eftersom miljöbiten i resonemanget är helt befängd, ja rent av intellektuellt störande, vore det ärligare om de verkligen kommunicerade det egentliga syftet. En protest mot det materiella begäret eller något liknande. Det vore intressant att veta vad som skulle hända om CO2-emissionerna vore noll. Antagligen hade de angivet något annant behjärtansvärt skäl för sina sabotage. För stor, för ful har t ex nämnt som kommentarer i andra inlägg på denna blogg. Visst, smaken är olika. Men alla vill inte handla sina kläder på COOP heller!

  Kommentar av zuperdave — september 14, 2007 @ 10:45 f m

 35. Ni kan inget om bilar.Toyota RAV 4 drar väldigt lite bränsle.En Subaru med 4wd är ingen SUV.Ta en kurs om olika bilmärken så ni lär er att se skillnad på dem.Hoppas någon får tag i er och tvingar er att blåsa luft i däcken ni har pyst med era egna lungor

  Kommentar av lok — september 14, 2007 @ 11:17 f m

 36. Ja älskar min Chevy 454 SS. Bra om ni lyckas skrämma bort nåra RAV4 och annat japanskt skit så jag blir ensam i stan om min riktiga bil.Höj gärna biltullarna till 100 spänn per passage också så ökar min exklusivitet ytterligare!

  Nä, nu ska jag ut och gasa upp en tank innan middagen.

  Real men dont eat sushi!!!!!!

  Kommentar av Stadsjeeparnas konung — september 14, 2007 @ 3:20 e m

 37. Stackars er som inte fick lära er vad som är rätt o fel när ni va små. Ni beter er ju som små barn som gör bus skuller tro att då ni punkat ett par däck så springer ni runt hörnet o garvar som små barn gör. Nu är jag inte suv ägare men om jag skulle se er när ni håller på då jag är ute o kör så kan ni ge er den på att jag kör på er (lindriga straff på sådant idag)för det ni gör är fel.

  Kommentar av Storebror — september 14, 2007 @ 6:19 e m

 38. Hur skall jag kunna ha 3 bilbarnstolar och 2 vuxna personer på en cykel???

  Allvarligt era så kallade motiv är inget annat än nonsens.

  Vänta ni tills någon får tag i er.

  Kommentar av Christian — september 15, 2007 @ 1:56 e m

 39. Befriande att höra om asfaltindianerna. Det bästa som hänt på länge. Genialt sätt att göra verkligheten tydlig. Insändare som försvarar det egna innehavet av en cityjeep talar för sig själva. Pinsamt och avslöjande.
  Hoppas indianstammarna förökar sig över hela jorden. Att detta bara är början.

  Kommentar av göteborgare — september 15, 2007 @ 10:43 e m

 40. Jag blev utsatt för däckpys på min hybridbil Lexus Rx imorse (Finns även en bild på den här på eran hemsida), Tänkte bara informera er om att det är en miljöbil och när man åker med den inne i stan så går den på elmotorn.. så idag gjorde ni er en björntjänst då en gammal volvo fick komma och hjälpa mig för att pumpa upp mina däck!!! // Louise

  Kommentar av Louise — september 17, 2007 @ 10:49 f m

 41. Jag glömde tillägga att man med en Lexus RX 400 får stå gratis pga att den är en av de mest miljövänligast bilarna.

  Kommentar av Louise — september 17, 2007 @ 10:58 f m

 42. Christian: Om vi hittar deras cyklar ska vi pysa dom! Eftersom vi har CO2 i vår utandningsluft måste vi kunna sätta stopp för idiotisk cykling som bidrar till mer häftig utandning och högre CO2-utsläpp! Börja gå istället, miljömuppar. Och sluta ät kött (en biff=3 timmars bilkörning).

  PS. Det är viktigt att komma ihåg att CO2 faktiskt är livsnödvändig gas. Alla växter behöver den för att kunna leva (fotosyntesen). Vi behöver växterna för att vi ska kunna leva. Därför bör vi odla mer och hugga ner mindre regnskog.

  Kommentar av zuperdave — september 17, 2007 @ 12:46 e m

 43. Ni kommer att se på en heldags stadsconvoy med säkert 50-100 tal bensintörstiga bilar inom snar framtid som svar.Hoppas att nån kommer fram och försöker pysa mina däck då istället:)

  Cowboy

  Kommentar av daniel — september 17, 2007 @ 5:32 e m

 44. Oj vad ni har fått mig att tänka om.. är nog bäst att jag bränner min miljövänliga stadsjeep och köper mig en gamal saab istället!!

  Kommentar av greta — september 17, 2007 @ 9:18 e m

 45. Lördags morgonen avverkade jag och min nybildade stam 3 hummrar 2 xc90’s och en range rover på bara 1 1/2 timma. det går riktigt fort med det pysnings verktyg vi har lagt vantarna på! det bästa var är att vi pös två av stammedlemmarnas pappors jeepar också BMW och ännu en xc90!

  jag måste tillägga att vi varken är kommunister eller vänstervridna utan tvärtom, men detta är något vi står för och vi kommer fan inte att sluta!! alla samhällsklasser bör stå enade i detta underbara ändamål!

  nu ska jag ut å pysa min farsas jeep!

  Kommentar av Maximus — september 18, 2007 @ 8:16 e m

 46. Medelålders herrar stavar inte som 14 åriga flickor.
  Du är fortfarande en valp som behöver få lite värklighet i form av stryk. Död åt alla jävla indianer, kommer att leta och när jag hittar Er…….#

  Strålande, mer myspys. Har idag träffat flera, lixom mej, medelålders herrar som kommer att följa indianernas xempel./zxc.

  Kommentar av jonax — september 13, 2007 @ 11:17 pm

  Kommentar av Niklas — september 19, 2007 @ 8:05 e m

 47. varför pyser ni en hybridbil?

  Kommentar av kalle — september 22, 2007 @ 6:00 e m

 48. vad kör en asfaltsdjungelns indianer då?

  Kommentar av kalle — september 22, 2007 @ 6:07 e m

 49. Lördags morgonen avverkade jag och min nybildade stam 3 hummrar 2 xc90’s och en range rover på bara 1 1/2 timma. det går riktigt fort med det pysnings verktyg vi har lagt vantarna på! det bästa var är att vi pös två av stammedlemmarnas pappors jeepar också BMW och ännu en xc90!

  jag måste tillägga att vi varken är kommunister eller vänstervridna utan tvärtom, men detta är något vi står för och vi kommer fan inte att sluta!! alla samhällsklasser bör stå enade i detta underbara ändamål!

  nu ska jag ut å pysa min farsas jeep!

  Kommentar av Maximus — september 18, 2007

  Hmm Om ni nu är så seriösa varför går det då inte att komma i kontakt med er?

  Myspys som ni kallar det på hybridbilar varför?

  Pys din egen bil oxå när du ändå är på gång se hur roligt det är. Fast du har väl inte råd med en :). Arbetslös som du troligen är.

  Gör något för miljön istället. Vad tror du händer när du pyser däck. Konsekvensen är kanske att de personer som har bilen köper nya däck, denna gång kanske punkteringsfria. Jag skall ha biologiska stridgaser i min. Nä vi får hoppas att vi syns på stan någon gång. (Skall gå med Cowboys). Blir nog ett trevligt möte.

  Gå med i någon miljöorganisation istället som har lagliga medel att tillgå.

  Kommentar av DownWithTheIndians — september 25, 2007 @ 11:22 f m

 50. Ett förslag: Kolla upp reg-nr på stadsjeepen. Om det är en företagsägd bil, klistra en stor dekal på bilen med texten ”Bli kund hos och var med och finasiera denna jeep!”. Påståendet är sant och förmodligen avskräckande när företagare väljer bil. Dessutom skadar det faktiskt ingen (visst, bilägaren får litet pyssel med att värma bort dekalen, men det kan han/hon ju göra vid valfri tidpunkt). Naturligtvis krävs litet mer förberedelser men ni kommer nog få opinionen med er på ett helt annat sätt.

  Kommentar av Uppfinnar-Jocke — oktober 2, 2007 @ 10:49 f m

 51. Hoppas era Mammor sätter sina hemodlade mungböna i halsen! Jag ska ha min 3 ton/4 l milen tunga livsfarliga bil på tomgång i mitt garage och dra en slang ut genom taket !!

  MVH Cowboysare

  Till alla Cowboysar = Jag har redan fått tag på en liten indian …Jiiihooo han kommer aldrig att pysa ut luft mer lovade han … 🙂

  Kommentar av Danne — oktober 13, 2007 @ 8:53 e m

 52. Ska gasa lite extra med min V12

  Gött Danne

  Kommentar av Zinj — oktober 18, 2007 @ 1:06 e m

 53. Vad är en mungböna för något? Låter äckligt.

  Kommentar av Ann Ahlring — oktober 24, 2007 @ 8:39 e m

 54. Ang: ”Asfaltsindianerna”! Blev ett offer för dessa töntar inatt… i Huddinge utanför Stockholm. Kom gärna tbx. Jag väntar med ett basebollträ. Kom, bara kom så skall ni få se vad om händer när man leker med andras egendom…

  Kommentar av Chris — november 2, 2007 @ 3:48 e m

 55. Måste säga att det är ganska skrämmande att se alla inlägg från Cowboys som tycker så synd om sina pysta däck. Det är ju luften som töms ur däcken, de skärs inte sönder. Bilen skadas inte annat än om ni väljer att köra med bilarna trots pyspunkan.

  Men ni pratar om att slå människor med basebollträ, och att punktera lungorna. Hur kan ni ens tänka tanken att det skulle vara rättfärdigt med våld mot människor? Att göra det över lufttömda däck verkar ju ännu mer skrämmande.

  Kommentar av Saleon — december 14, 2007 @ 2:16 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: