Asfaltsdjungelns Indianer

Indianer i Malmö | augusti 30, 2007

Natten till torsdagen den 30 Augusti besökte indianer parkeringsplatser runt om i Malmö. Villebrådet var stadsjeepar. I Västra hamnen samt på Väster vaknar på torsdagen 26 stadsjeepsägare med luftade däck, de har även fått ett informationsbrev från Asfaltsdjungelns indianer på sin vindruta.
Kampen om luften i Malmö fortsätter!


Publicerat i Malmö, Pysningar

4 kommentarer »

 1. Svar på tal, ja…

  Under rubriken Svar på tal skriver ni:

  ”Vägtrafiken står för nästan en tredjedel av Sveriges totala koldioxidutsläpp (se Vägverket). Att minska vägtrafiken är därför ett måste om utsläppen ska minskas så kraftigt som krävs enligt FN:s klimatpanel.”

  Det må så vara, vi lever i ett land med stora avstånd. Men varför redovisar ni inte hur stor del av koldioxidutsläppen ”stadsjeeparna” står för? Det är ju ändå ni som självsvåldigt valt ut just denna kategori, ingen annan. Min gissning är att bara distributionen av vatten på flaska i Sverige innebär större emissioner.

  Dessutom frågar jag mig hur ni helt kan förbise det faktum att teknikutvecklingen går med rasande fart. Japansk, tysk och amerikansk bilindustri är på god väg mot nollutsläpp, medan vi grottar ner oss djupare och djupare i spritträsket. Protestera mot det istället om ert miljöengagemang nu är så djupgående. Något jag förvisso inte tror på.

  Kommentar av jw — september 1, 2007 @ 2:52 e m

 2. Hoppas för er egen del att jag inte ser er lufta en suv, våld bekämpas med våld det verkar vara det enda som funkar

  Kommentar av Mr — oktober 15, 2007 @ 1:49 f m

 3. Jag har alltid golfklubba i bilen ………
  så ge fan i min X5

  Den är svart och larmet pipper när man kommer nära den och den bor nere på västra varvsgatan utan för min dörr på då jag bor på första våningen.

  En liten parentens i det hela så har jag i och för sig redan en dom mot mig då en pundare skull själa min gps i bilen. Hur som hellst så sknar hen en knäskål det skrevs i domen att hans knä hade gått av på mitten.

  Jag tvingade bara honom att lägga upp benet på min grillguard sen slog jag allt vad jag orkade på hans knä såg jävligt obehagligt ut när benet gick av på fel håll.

  Men vist jag fick sitta 6 månader för det.

  Kommentar av haha — oktober 19, 2007 @ 12:04 f m

 4. Hej.

  Ja, jag tycker att detta faktiskt är ett bra sätt att få till en ändring på något som är MYCKET fel. SUV:ar har absolut INGET att göra i städerna, ett jävla ofog som dessutom i vissa fall bottnar i en ful egoism. ”Om det smäller så är mitt ego säkrare i en stor bil än i en liten.” Hur det går för dem som sitter i den lilla bilen kan man ju skita i…………..
  Ps. Kolla i Limhamn, där finns gott om ”mördarbilar”. Ds

  Kommentar av Kalle — oktober 19, 2007 @ 10:17 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: